sunnuntaina, tammikuuta 06, 2008

Juoksulenkki nro 2

Torstaina kävin toisen kerran juoksulenkillä. Ensimmäisen kerran hyvästä kokemuksesta innostuneena juoksin vähän pidempään. Yhden kierroksen enemmän, kymmenen minuuttia enemmän. Ja sittenpä jalka oli kaksi päivää kipeä. Särkylääkkeistä huolimatta. Ensi viikolla olisi tarkoitus testata jumppaa...

Viikonloppu meni pitkälti Oulunkylässä pikaluistelun SM-kisoja seuratessa. Kamala puuskittainen tuuli kiusasi kilpailijoita ja katsojia. Onneksi lumisade alkoi vasta kisojen päätyttyä. Sinänsä kiva, että tulee lunta, mutta se tietää myös sitä, että lenkkimaastoihini Leppävaarassa tehdään ladut... toisaalta ehkä luminen asfaltti on vähän pehmeämpi kuin lumeton kuntopolun vaihtoehtona.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toisaalta lumen alla voipi olla jäätä tai muuten liukasta. Viime talvena lumen vihdoin tullessa tänne Turkuun joskus tammikuun lopulla, niin samalla lenkillä liukastuin kolme kertaa! Onneks ei mittään pahempaa känyt, ku mun vauhtini ei oo kans mikkään ihan hirmunen. Joten varovainen kannattaa olla ainaski viel hiukka kipeen jalan kanssa.

Suvi kirjoitti...

Näinhän se on tai sitäkin pahempaa: epätasaisuuksia, joissa jalka vääntyy. Tänään kotimatkalla kävellessä jouduin tästä kärsimään..