lauantaina, tammikuuta 05, 2013

Aamujäällä

Sain aikaiseksi käydä tänään aamujäällä. Edellisestä kerrasta taitaa olla pari kolme vuotta ja silloinkin menin paikalle pitämään luistelukoulua. Viikonlopun sääennusteiden mukaan tänään oli paras luistelusää. Ongelmana ainoastaan "haastavat" jäävuoroajankohdat: aamulla 8-10 ja illalla 20.30-22.00. Katsoin paremmaksi vaihtoehdoksi herätä aamulla aikaiseen kuin mahdollisesti menettää yöunet liian myöhään illalla liikkumisen takia. Ja muutenkin, onhan se nyt kiva lauantai-iltana ottaa vain rennosti.

Olin nyt luistimilla toista kertaa tällä kaudella. Siihen nähden luistin kulki ihan ok. Tosin edelleen ennen joulua alkaneen flunssan peruina meinasi yskittää aina, kun oli luistellut kulmassa.

Minulla on ikuisuusongelmana se, etten löydä sopivaa peesiä. Pitäisi olla joku säännöllinen treenikaveri, jotta voisi olla varma peesistä. Tällä(kin) kertaa luistelin lähinnä itsekseen. Tarjolla olleet peesit luistelivat joko liian lujaa tai liian hitaasti. Kertaalleen menin nopeamman porukan peesiin ja pysyin siinä pari kierrosta, kunnes totesin, että tällä luistelumäärällä tasapaino ei ole siinä kuosissa, että uskaltaisin sinnitellä sen enempää peläten samalla kaatumista. Tarvitaan siis lisää treeniä. Toivottavasti siihen on kevätkaudella paremmat mahdollisuudet. Syksyllä jää tuli kovin myöhään (taisi olla 23.11.) ja sen jälkeen olin parina viikkona ulkomaan työmatkalla ja sen jälkeen kipeänä... Ja noh, myönnettäköön, että olen kyllä myös jonkin verran nirso sään suhteen. Ei huvita mennä luistelemaan -15 asteeseen tai kylmempään saati vesi- tai räntäsateeseen. Joten ajan lisäksi toivon hyviä säitä. :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Viikon päästä sunnuntaina Pia vetää meille luistelukoulua! Pääsetkö paikalle silloin? Jos mäkin uskaltautuisin ainakin kertaalleen tälle talvelle jäälle. Kummasti kynnys on koko ajan suurempi.

Suvi kirjoitti...

Äh, en pääse, koska olen bortrest... tuleeko tilaisuus toistumaan?

Anonyymi kirjoitti...

Vielä ei ole sovittu, mutta luulisin, jos innokkaita löytyy. :) Ja voisin tulla ehkä muutenkin, ainakin jollain alkuillan vuorona.

Suvi kirjoitti...

OK. :) Mulle mahdollisia iltoja ovat ti ja to viikonloppujen lisäksi (paitsi ensi viikolla). Koitetaan sopia joku kerta... niin on sitten se peesikin! :)