torstaina, helmikuuta 23, 2006

Olympialaiset näkyy ja kuuluu

Kävelin eilen Sellon poikki matkalla asemalta Prismaan. Käytävälle oli rakennettu tv-ständi, jossa oli useampi näyttö eri suuntiin ja ympärillä penkkejä - ja ihmisiä. Menossa oli lätkämatsi Suomi-USA. Jatkoin matkaani pysähtymättä ja ohitin ravintola Fennian. Seinälle oli heijastettu kolmella videotykillä eri lajeista tv-kuvaa. Oli lätkää ja alppihiihtoa ainakin. Sivuuttaessani erään pariskunnan sain kuulla lätkämatsin tilanteenkin: 2-0 Suomelle. Prismassa lihatiskin poika kuunteli tiskin takana olevan oven raosta radiota. Antero Mertarannan ääni oli erotettavissa ja mietin hetken, olisinko huikannut pojalle, että mikä on tilanne. Jätin kuitenkin väliin.

Olympialaiset siis näkyvät ympärillä väistämättä ja urheiluhullu kansa seuraa silmä kovana suomalaissuorituksia. Ja mikäs siinä, niinhän minäkin teen. Jääkiekko-ottelun ratkaisuhetket pauhasivat päällä, kun luin päivän lehteä. Nukkumaan ei voinut mennä ennen kuin näin curlingin Suomi-Iso-Britannia -ottelun lopputuloksen. Eihän sitä voinut jättää katsomatta, kun kyse oli semifinaalista ja tilanne oli tasan viimeisessä päässä! Jännää oli loppuun asti ja onneksi odotus palkittiin ja tilanne kääntyi Suomen eduksi.:)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Uusis, uusis, uusis!!!

Milloinkahan tuo uusis-buuma laantuu. :) Ei varmasti ihan vähään aikaan, jos Suomi voittaa vielä finaalinkin.

Suvi kirjoitti...

Hehe, buuma taitaa olla vasta aluillaan...;) Radio Novassa mainostettiin tänä aamuna tätä sivua:
http://uusipaavalniemi.youaremighty.com/

Aika pitkälle menty tuossa fanittamisessa... minun mielestä.

Anonyymi kirjoitti...

Mertaranta tuskin radiossa selostaa ;-)

Suvi kirjoitti...

Totta... kävi mielessä itselläkin postaukseni jälkeen. Joko se oli joku muu tai sitten sillä pojulla oli televisio takahuoneessa...;)