torstaina, elokuuta 24, 2006

Kun lähettäjä repliikit unohti

- Paikoillanne! sanoi lähettäjä niin painokkaasti, että saattoi kuvitella seuraavan sanan olevan "valmiit". Mutta ei.
- Jaa ni... ja nytten tulee pamaus.
Ja sitten tuli pamaus hetken päästä.

Tämä tapahtui tänään Oriveden nuorten yleisurheilun kaupunginmestaruuskilpailuissa, kun 9-vuotiaita tyttöjä oltiin lähettämässä matkaan 600 metrin juoksumatkalle. Pääsivät he hyvin matkaan lähettäjän sekoilusta huolimatta. Tyttöjä ohjeistettiin ennen matkaan lähtöä, ettei saa törmäillä toisiin ja että juostaan sisärataa paitsi etusuoralla kolmatta rataa ja että matkallakin saa ohittaa. Samat ohjeet saivat myös 10-vuotiaat tytöt seuraavassa lähdössä. Juoksijoita oli lähdöissä 5 ja 3. Aika vähän siis.

- Isi. Isii...
- Ni?
- Mullon pullo melkein tyhjä... mutta onneks on seuraavaks kuula, ku se ei oo niin kauheen... voimaa viävä, sanoi 9-vuotiaiden startissa hetkeä aiemmin 600 metriä juossut tyttö ja ojensi juomapullonsa isälleen.
- Jaa... haluaksää, että mää täytän tän?
- Mm... joo... kylmää vettä.

Kisoissa tuntui olevan vähemmän väkeä kuin silloin ennen, kun mekin kävimme torstai-illan taistoissa Suojan kentällä. Tai ainakin siltä minusta tuntui. Vai johtuikohan se mahdollisesti siitä, että olen kasvanut?;)

PS. Tämä on sadas postaukseni tähän blogiin.:)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jääkaapissa :-)

Ei näkkäriä mennä pilaamaan millään leivänpäällisillä. Se on sen verran gourmet-pamaus.

Tuo lähettäjähän tuo pienen yllätysmomentin lisää tähän urheilujuhlaan. Olisi hienoa, jos jossakin olympialaisissa yms. tapahtumissa kävisi samoin.