sunnuntaina, kesäkuuta 28, 2009

Kansallisissa

Ostin täksi kaudeksi suunnistuslisenssin, koska se sisältää vakuutuksen, joka kattaa fysioterapian. Jotta lisenssi ei jäisi täysin hyödyttömäksi, päätin myös sitten kokeilla kansallisissa suunnistamista. Tänään se sitten tapahtui. Juoksin, vielä yskäisenä, D21C-sarjassa SuuntoGameseissa Vihdissä.

Yritin ottaa suhteellisen rauhassa, mutta kaipa se oli osittain hermoilua, kun alkupään rasteja joutui kiertelemään eli pummattua tuli ihan kunnolla. Loppumatkasta pystyi tukeutumaan polkuihin aika hyvin, joten yritin juoksemalla vähän paikata harhailuun kulunutta aikaa, vaikka tietenkin samalla tulin juosseeksi ylimääräistä. Toisiksi viimeinen rasti oli rinteessä, jossa oli paljon kiviä. Yhden kiven luona oli minun rastini. Ehdin kiertää kaksi muuta rastia ennen kuin oma löytyi. Olisi pitänyt vain jatkaa matkaa alunperin sinne, minne oli menossa, niin rasti olisi löytynyt suoraan.

Aikaa 4,3 kilometrin matkalla kului 1 h 17' 12". En kuitenkaan ollut viimeinen, vaikka epätoivo meinasi matkalla iskeä. Olin 8:s 11 hyväksytystä. Täytyy tunnustella, millainen fiilis on huomenna. Että josko sitä joskus toistekin uskaltautuisi kisaan.

4 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Juu juu, ensi viikolla tuut Karjaalle! Ja FIN 5 on sitten lähellä! Mä en kyllä sinne pääse.. mut ehkä 25.7. roudaan kanadalaisvieraan lauantaina Paimioon rastipäiville :)

Suvi kirjoitti...

FIN 5:lle on ilmoaika jo päättynyt. Jos Karjaalle aikois, pitäis päättää tänään. Juuri nyt on niin puhki (liekö tauti ja aurinko, jotka vei voimat), etten osaa päättää Karjaata...

Juliana kirjoitti...

Oho, huisaa sankaruutta suunnistuksen suhteen :) Toivottavasti flunssa hellittää, se on näin kesäsäillä poikkeuksellisen ärsyttävä riesa.

Suvi kirjoitti...

Juliana: suurta sankaruuttapa hyvinkin :D Yskää vielä on. Eilenkin sai yskiä ihan kunnolla, kun pääsi maaliin. Matkalla pärjäsi ihan ok. Otin selvästi liian kovan loppukirin.