torstaina, huhtikuuta 06, 2006

Nettiradioita

Jokin aika sitten tein löydön: ruotsalaisia radiokanavia, joita kuuntelin keväällä 2004, voi kuunnella nettiradiona! Mix Megapol ja Lugna Favoriter... Ojjoj, kun tulee mieleen ajat Konradsbergissä Tukholman sydämessä, kun avaa radion. Ja ehkä sitä huonoa nettiradion äänen laatua kestää sen hetken, että saa kuulla vähän ruotsia ja vähän ruotsalaista musiikkia (esim. eilen kuulin ensimmäistä kertaa Sara Löfgrenin Starkare-biisin sitten kevään 2004) ja vähän Euroviisumusaa. Nii-in, kuten Ruotsissa ollessani totesin, ovat ruotsalaiset euroviisuhullua kansaa. Enpä ole Suomessa kuullut viime vuoden viisuvoittajan biisiä kertaakaan radiossa, mutta esimerkiksi Mix Megapolin soittolistalla tuo vaikuttaa olevan vakiokamaa. Tietysti osaltaan sitä selittänee se, että kreikkalaisella voittajalla on myös Ruotsi-tausta. Vielä en ole onnistunut kuitenkaan bongaamaan Ruotsin tämän vuoden edustusbiisiä radiosta. Keväällä 2004 "Det gör ont" tai "It hurts" soi radiossa jatkuvasti.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten ihmeessä olet onnistunut välttymään Evighetiltä?? Tosin enemmän ne kyllä jostain syystä soittavatkin muita finaalibiisejä, Temple of Lovea, Sing for metä ja Night of Passionia. Ja yhä vaan Det gör ont...

Suvi kirjoitti...

Jaa-a, ehkä olen kuunnellut sitten kuitenkin liian lyhyitä jaksoja noita putkiradioita... Noista muista finaalibiiseistä en tiennytkään, mutta täytyypi höristää korviaan niidenkin suhteen seuraavan kerran, kun nettiradion avaan.:)