perjantaina, huhtikuuta 21, 2006

Pitkällinen työmatka

Lähdin tänään töihin normaaliin tapaan 550:llä. Pitäjänmäen liikenneympyrän tietämillä autossa alkoi jokin piipata. Ääni muistutti isojen autojen peruutusvaroitupiippausta. Onneksi minulla soi taas musiikit korvissa, ettei tarvinnut pelkästään piipitystä kuunnella. Tosin kuului se musiikin läpikin. Bussikuski pysähtyi liikenneympyrän jälkeen tien laitaan ja käveli bussin perälle ja kokeili, että ne sellaiset punaiset hätävasarat olivat paikoillaan. Piippaus ei lakannut. Seuraavalla pysäkillä kuski teki saman operaation sillä erotuksella, että joku matkustajista oli huomannut, että yksi vasaroista oli peitetty tarramainoksilla ja se oli se vasara, joka sai aikaan hälytyksen.

Vasaran kohentaminen auttoi asiaa hetken, kunnes piippaus taas jatkui. Pitäjänmäen aseman kohdalla olevalla pysäkillä kuski tuli jälleen kohentelemaan vaivavasaraa. Hän otti tarrat pois ja alta löytyi vasara teipattuna telineeseensä. Takaisinteippauksen yhteydessä sai taas muutama istuimen selkänojaan teipattu mainos uuden käyttötarkoituksen: hätävasaran kiinnittämisen seinään telineeseensä. Piippaus hellitti, mutta jälleen vain hetkeksi. Ennen Innopolin pysäkkiä uusia tilanteenkorjausyrityksiä ei tehty, vaan saimme kuunnella piippausta koko loppumatkan. Sanomattakin on selvää, että matka kesti kaikkine kommervenkkeineen tavallista pidempään...:(

PS. Eilen radiossa kertoivat, että suomalainen Suvi Koskelainen on päässyt mukaan Voice of the McDonald's -kilpailun finaaliin. Kisabiisi piti oleman kuunneltavissa Mäkkärin sivuilla ja sinnepä päätin mennä tsekkaamaan. Ja olipa upea ääni kaimalla! Kylmät väreet oikein meni, kun kuuntelin biisin tarjolla olleesta mp3:sta! Näin siitäkin huolimatta, että tiedoston äänenlaatu ei ollut mikään mainio - se muistutti vähän nettiradioita. Mutta käykääpä kuuntelemassa!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kovasti kehuista :)!! Kiva että tykkäsit biisistä ja vieläpä mainostit mua! Biisi on ilmeisesti tarkoituksella huonolaatuinen, pahoittelut siitä..

T:Suvi Koskelainen (.net :P)