torstaina, kesäkuuta 22, 2006

Hyvästi talviturkki!

Uin tänään esimmäistä kertaa tänä kesänä. Samalla pulahdus oli varmasti yksi viimeisistä Mallasveteen. Tuskin kuitenkaan aivan viimeinen, koska tarkoituksena on olla täällä Pirkanmaalla vielä muutama päivä.

Eilen kävin suunnistamassa Längelmäellä. Ajatus oli vaan niin kateissa, ettei suunnistamisesta tullut yhtään mitään ja lopulta piti nöyrtyä keskeyttämään, kun kello alkoi olla jo paljon. Yleensä taistelen loppuun asti etsien kaikki rastit, mutta nyt oli pallo niin hukassa, ettei mitään rajaa... Suunnistus on sellainen laji, että siinä pitää totisesti keskittyä, että se sujuu. Kun on mielessä paljon muita asioita, käy juuri näin. Olisi aivan eri asia esimerkiksi juosta joku pitkänmatkan kisa kuin suunnistaa silloin, kun ajatukset kiertävät kehää. Pelkkää juoksemista se ei haittaisi ollenkaan. Voisi olla jopa parempi, jos sisuuntuisi omista ajatuksistaan juoksemaan lujempaa...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olisi kiva kuulla mikä niitä ajatuksia aiheuttaa, jo jonkin aikaa bloggauksista on tullut vaikutelma että jokin mieltä kaivaa. Tietysti tällainen blogi on aina vähän arveluttava "avautumiseen" kun ei ole anonyymi.

Suvi kirjoitti...

Käynnissä on monta isoa muutosta, joten ajateltavaa riittää...