torstaina, kesäkuuta 08, 2006

Saker och ting

Minusta on kiva kirjoittaa tänne mukavia asioita, sellaisia, jotka saattavat nostaa suupielet ylös, kun niitä lukee. Aina ei vain ole sellaisia kirjoitettavaksi tai ei sitä jaksamista, kun elämässä tuntuu tapahtuvan liikaa niitä miinusmerkkisiä asioita.

Kerronkin tähän alkuun anekdootin maanantaiselta suunnistusreissulta seuraottelusta, jotta saan postauksesta positiivissävytteisen.:) Se paljastanee jotakin suunnistustaidostani... tai sen puutteesta.

Seisoin keskellä suota jalat painuneina märkään mättääseen ja katselin vuorotellen kartaa ja maastoa. Yhtäkkiä ympärillä alkoi pörrätä muitakin suunnistajia. Takaa lähestyi joku vanhempi mies ja hän huikkasi:
- Etsitkö kiveä?
- En kun pistekumparetta, mutta oon vielä aika kaukana siitä.
Edellinen rasti oli ollut kivi...

Viimeiselle rastivälille samaan aikaan lähtenyt keski-ikäinen pulleahko mies alkoi selittää:
- Tuosta vain kallion reunaa suoraa polulle. Ei tarvi ees karttaa kattoo. Kyllä se hyvin menee...

Oikeasti! Olenko minä ihan unton näköinen siellä metsässä?;P Vielä untompia suunnistajia yritti kyllä tulla kisaan mukaan, kun olivat erehtyneet iltarastipaikasta. Vaihtoivat parkkipaikalla ajatuksia siitä, mitä mikäkin rastimäärite tarkoittaa... Hetken päästä tulivat takaisin ja totesivat olevansa väärällä kisapaikalla.

Sitten harjoitustehtävä... musiikki merkitsee minulle paljon ja silloin, kun elämässä on sitä miinusmerkkiä ilmassa, kuuntelen sanoja tarkemmin kuin muuten. Seuraavat ovat katkelmia kappaleista, joilla on ollut tässä viime päivinä merkitystä minulle - joko koko biisillä tai osalla siitä. Harjoitustehtävään kuuluu selvittää, mistä kappaleista on kysymys...;) Lycka till.

"Det finns en uppgift just för dig..."
"Jag har aldrig slutat tro att efter varje natt väntar gryningen..."
"When you're down, You can start again, Turn around, Anything you're in..."

Ei kommentteja: