torstaina, helmikuuta 18, 2010

Ikkunat vaihtoon

Asunnossani vaihdettiin eilen ikkunat.

Ikkunaremontti oli käynnistynyt jo pari viikkoa aikaisemmin edeten rappuja aakkosjärjestyksessä. Meidän rapussamme ei ollut ilmoitusta remontin tulosta ja naapurirapun ilmoitustaulun ilmoituksessa puhuttiin vain rapuista A, B ja C. En siis ollut varma, onko remontti edes tulossa asuntooni.

Kun tulin maanantaina kotiin, remonttimiehet olivat rappuni ylimmissä kerroksissa täydessä työntouhussa. Siinä vaiheessa soittelin huoltoyhtiön ja vuokraisännän läpi ja lopulta menin kysymään remonttimiehiltä, mikä on aikataulu. Sanoivat, että tiistaina eivät vaihda ikkunoita, kun vanhoja pitää hävittää, mutta keskiviikkona sitten. Sanoivat toimittavansa ohjelapun illalla asuntoihin. No, se lappu tuli vasta tiistaiaamuna. Eli ei aivan 2 päivää ennen niin kuin piti. Tiistai-iltana sitten siirtelin kalusteita kauemmaksi ikkunoista.

Ikkunoiden vaihdon jälkeen asunnossa on ollut kylmä. Tänään kotiin tullessani mittari, joka oli kyllä ihan ikkunan vieressä, näytti 17,8 astetta. Minä kun luulin, että uudet ikkunat olisivat vanhoja tiiviimmät...

2 kommenttia:

Miss Amusing kirjoitti...

onpa teillä huonosti infottu. Meillä tuli lappu etukäteen ja kellonajan kanssa. Sitten kun meille ei oikein sopinut kyseinen ajankohta niin suostuivat siirtämään viikolla eteenpäin. Lisäks ikkunat on nätit ja pitää lämmötkin sisällä. Nyt vielä kun sais sen vetoisen pervekkeenoven vaihdettua niin olis kiva, mutta sepä tulee vasta sitten joskus kesällä..

Suvi kirjoitti...

Joo-o, niinpä. Ehkä se lämpökin tasaantuu, aamulla mittari näytti jo 19.

Meillä näyttävät vaihtavan myös parvekkeen ovet samaan syssyyn. Mulla ei ole parveketta, joten meni vain ikkunat vaihtoon.