sunnuntaina, heinäkuuta 30, 2006

Kesällä tavattiin

Pääsin mukaan Ristin killan kesätapaamiseen, kun alkuperäiset suunnitelmat tälle viikonlopulle romuttuivat jo aikapäiviä sitten. Jos kaikki olisi mennyt, kuten vielä toukokuun lopussa ajattelin, olisin ollut aivan toisaalla Suomessa, mutta tässä vaiheessa olin vain tyytyväinen, että pääsin näkemään vanhoja tuttuja ja vähän Etelä- ja Pohjois-Savoakin.

Kesäinen viikonloppu luonnon rauhassa Joroisissa sujui mukavasti. Reissun erikoisin tapaus oli ehdottomasti Varkaudessa sijaitsevan Mekaanisen musiikin "museon" (aivan oikein: liikennemerkeissä museo-sana oli kirjoitettu heittomerkkeihin) esittelijä. Saksalaissyntyinen vanhahko mies veti kunnon show'n ja tuputti samalla poliittista propagandaa. Ei siinä tiennyt, itkeäkö vai nauraa...;) Olipa siellä museossa ihan oikeasti museotavaraakin nähtävänä.

Puutalkoissa paita pihkaantui pahanpäiväisesti. Saa nähdä, saanko sitä puhtaaksi millään. Talkoot kävivät sopivasta treenistä: hauislihakset tulivat kipeiksi...:)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Samat sanat, kaikenkaikkiaan epämiellyttävä kokemus. Varkaudessa on paljon kivaa kunhan muistaa välttää ko. ajan ja rahanhaaskaus.