maanantaina, heinäkuuta 24, 2006

Särkänniemeen, Särkänniemeen!

Vietin eilisen päivän Särkänniemessä Tampereella asuvan kaverini kanssa.:) Kivaa oli, vaikka ilman huonoa oloa en säästynytkään. Kai se oli laitteista uusin, Take Off, joka aiheutti vanhalle vatsanväänteitä. Sen sijaan Tornado oli ihan huippu.:) Kyllä sitä kerran kuudessa vuodessa pitää tuollakin käydä.

Lauantaina jännäsin Kalevan Kisoja. Seura- ja joukkuekaverini Tanja Mäkinen johti kiekkokisaa viimeiselle kierrokselle asti, mutta jäi sitten harmittavasti hopealle. No, "hoppee ei oo häppee" vaan hieno suoritus, eli onnittelut Tanjalle!:) Muutenkin kisoissa vilisi tuttuja nimiä. Olen muun muassa ollut useamman kerran samalla lähtöviivalla 3000 metrin esteet voittaneen Mira Tuomisen kanssa. Niissä (piirinmestaruus yms.) kisoissa minulla ei ollutkaan koskaan mitään jakoa. Myös 7-ottelun voittaneen Sanna Saarmanin kanssa olen kamppaillut (hyvin epätasaväkisesti) 6-ottelun piirinmestaruuskisassa 15-vuotiaana. Lisäksi olen heittänyt kiekkoa kisojen supernaisen Niina Kelon kanssa useampia kertoja samoissa kisoissa ja kerran samalla kiekkoleirillä. (Tällöinkin tietenkin olin selkeä altavastaaja...;) Niinan monipuolisuus on kyllä todella ihailtavaa. Miesten 10-ottelun joutui harmittavasti keskeyttämään 400 metrin juoksussa veljeni entinen kilpakumppani Mikko Halvari.

Jotta postaukseni olisi mahdollisimman sirpaleinen, niin mainittakoon lopuksi, että sain taas tänään kiittää onneani, että omistan mp3-soittimen. Pikavuorobussissa pärisi jokin (ehkä ilmanvaihtosysteemi) niin kamalasti, että ilman soitinta olisi melkein kolmen tunnin bussimatkalla mennyt hermo! Musiikillakaan ei pärinää pystynyt peittämään kokonaan.

Ei kommentteja: